Sivut

lauantai 28. syyskuuta 2013

The Paleo Solution - Robb Wolf


Ostin tämän kirjan netin välityksellä, muistaakseni Amazonista jo viime syksynä. Sain odottaa kirjaa ainakin kuukauden. Tiedän että matka ameriikasta tänne toiselle mantereelle on pitkä, mutta huh! En osannut varautua kuukauteen. Olin iloinen kun sain kirjan vihdoin käsiini ja pääsin lukemaan sitä. Kirjassa nimittäin selitetään aivan kaikki. Syyt siihen, miksi ne viljat eivät ole hyviä ja miksi kannattaa nukkua. Jos mietit syitä miksi kannattaa ryhtyä syömään paleosti, niin tästä kirjasta löytyy monia! :D Robb Wolf on biokemian tutkia ja on perehtynyt asiaan tarkasti. Odotin puisevaa tekstiä, mutta huomasin tekstin olevan yllättävän hauskaa ja helppolukuista. Ainut huono puoli on se, että kirjassa esiintyy paljon alaan liittyvää sanastoa, englanniksi. Vaikka normaalisti pystyn ymmärtämään hyvin englanti, tässä kirjassa tarvitsin välillä sanakirjaa, mutta välillä kyllä arvailin sanojen merkitystä.


Kirjassa on myös siitä, miten ja miksi paleo auttaa esimerkiksi vuotavan suolen oireyhtymässä, unen tärkeydestä sekä stressistä. Lopussa on myös 30 päivän ruoka-ateriat sekä ohjeita paleo-kokkaamiseen. Kirjan jälkeen katsoo asiaioita täysin uudessa valossa. Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille! :)

Herralla on myös internet-sivut Robb Wolf jossa on myös paljon paleo-asiaa. Ei niinkään reseptejä, mutta tärkeää infoa! :)

1 kommentti:

  1. Kiitos kirjavinkistä, biokemia on minunkin alaani joten kirjailija rupesi heti kiinnostamaan. ;)

    VastaaPoista