Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

Kirpeä marinadi kanalle


Ihan itseäni varten tämän tänne kirjoitan. Monta muuta samanlaista varmasti on netti pullollaan. :D Kerrankin onnistunutta kanaa tuli! Viimeksi yritin jogurtti marinadia ja se epäonnistui täysin! :)

Lime-marinadi

2 rkl oliiviöljyä
2 limen kuorta raastettuna + mehut
1 tl persiljaa
1 tl ruohosipulia
1,5 tl suolaa
0,5 tl pippuria

ja tietenkin noin 700 g kanaa :)

Sekoita kaikki keskenään yhteen ja laita muovipussiin kanan kanssa. Varmista että marinadia on kaikkialla kanassa. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Laita pellille (pyyhkimättä marinadia pois) ja paista 200 asteessa kunnes kana on kypsää. Itselläni on kanafileetä ja ne olivat valmiita 15 minuutissa. Kananrinnoissa menee kauemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti