Sivut

lauantai 1. syyskuuta 2012

TonnikalapiirakkaTuli tässä tälle päivälle valmistettua tonnikalapiirakka päivälliseksi. Tuli hyvää piirakkaa, mutta harmi että koska olimme hirveän nälkäisiä söimme tietenkin koko piirakan. :( Suolainen piirakka yksinään, eikä pienen salaatinkaan kanssa, sovellu päivälliseksi nälkäisille opiskelijoille.

Tätä piirakka ohjetta käytän kyllä uudelleen! :) Lähdemmekin tästä kuuntelemaan Vivaldia T:n ja hänen porukoidensa kanssa. Kuka kumma laittaa konsertin keskelle viikkoa ja kello 22.00?

Tonnikalapiirakka

2 munaa
n. 2 dl turkkilaista jogurttia tai rahkaa
1,5 dl mantelijauhoa
1,5 tl psylliumia
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa

täytteeksi meillä oli tonnikalaa tomaattikastikkeessa ja meetvurstia ja tietenkin juustoa, mutta jokainen voi valita omat täytteensä. :)

Sekoita jogurtti ja munat keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Kaada taikina piirakkavuokaan, levitä ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Ota uunista ja laita täytteet piirakan päälle. Paista vielä noin 30 minuuttia.

Piirakan pohja on tietenkin aika pehmeä, mutta itseäni se ei haittaa. Maku ainakin on hyvä. :)


Muoks/ Kirjoitin tämän jo muutama päivä sitten, mutta nyt on julkaisun vuoro. :) Tein muuten tuossa juuri äskön mahtavaa lasagnea täysin vehnättömästi! Tuli tosi hyvää ja T:kin tykkäsi. Se on jo iso juttu. :) Laitan reseptin tänne myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti