Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2012

Esittely

Hei kaikki! Tässä minun olisi tarkoitus esitellä mitä tämä blogi tulee pitämään sisällään ja minkä takia tätä aloin kirjoittamaan. Toivottavasti en jaarittele turhan pitkää kertomusta taas vaihteeksi. :)

Blogin sisällön on tarkoitus pitää sisällään yksinkertaisesti ruuan laittoa, reseptiä, kirjavinkkejä ja pohdintoja niin ruuasta kuin terveydestäkin. Pyrin suurimman osan ajasta noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota, joten varsinkin vhh-reseptit ovat suuressa huudossa, mutta varmasti normaaleja sämpylöitä tai muffinsseja tai kakkuja tulee välillä tehtyä. Eihän sitä kuitenkaan aina jaksa stressata ruuastakaan. :)

Olen 23-vuotias sosiaalialan opiskelija ja perheeseeni kuuluu minä ja poikaystäväni. Meillä molemmilla on suolistosairaus, itselläni haavaisen paksusuolen tulehdus. Omaa sairauttani yritän hoitaa ruokavaliolla, joten näitäkin asioita käsittelen blogissa. Kovinkaan isolle joukolle en kuitenkaan kokkaa. Olen harrastanut leivontaa ja ruuanlaittoa jo pidemmän aikaa. Ja se auttaa aina rentoutumaan. Varsinkin vieraillessani vanhemmilla, tulee kokattua vähän pidemmällä kaavalla, koska keittiö on isompi ja rahaakin on enemmän kuin mitä normaali opiskelijalla yleensä on. ;) Varsinkin siskoni kanssa olemme innokkaita kokkaajia ja leipojia. Yhdessä on mukava laittaa ruokaa.

Olen jo muutaman vuoden pitänyt toista blogia nimeltään Vadelmankukkia, joka oikeastaan syntyi vahingossa. Blogissa käsittelen omaa elämääni epilepsian kanssa. Pidempään olen myös halunnut alkaa pitämään ruokablogia, mutta en halunnut olla taas yksi ruokabloggaaja muiden joukossa. Halusin, että blogi eroiaisi muista edes vähän. Kauan kesti ennen kuin tajusin, että voisin alkaa pitämään vhh-ruokavaliopohjaista ruokablogia. Tässä tämä sitten on. :)

1 kommentti:

  1. No, nyt kumminkin olet yksi ruokabloggaaja muiden joukossa :D Tervetuloa joukkoon....., hyvältä näyttää!

    VastaaPoista