Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kiinankaalta pannulla

Usein löydän itseni pohtimasta, että mitä ihmettä minä esimerkiksi pekonin, makkaran tai kanakastikkeen kanssa söisin. Nyt löysin kyllä ehdottomasti yhden parhaimmista lisäkkeistä. Ei sitä aina kastikkeita yksin tai salaatin kanssa ja ksa syödä. :)

Tämä sopii parhaiten itämaisten kanstikkeiden kanssa, mutta oli tosi hyvää myös pelkästään pekoninkin kanssa! Oli hieman hoppu ja jääkaapista löytyi vain kiinankaalta ja pekonia. Äkkiä googlasin onko mitään simppeliä ohjetta kiinankaalille ja olihan sille. Sitten vain kokkaamaan. :)

Kiinankaalta pannulla
(1 annos)

1/2 kpl kiinankaalta (n. 300 g)
3 valkosipulia
2 kevätsipulia
2 rkl soijakastiketta
voita

Suikaloi kiinankaali, silppua kevätsipuli ja valkosipuli. Sulata pannulla voi ja heitä pannulle kiinankaali, valkosipuli ja kevätsipuli. Kuullota pannulla kunnes kiinankaali on "kutistunut". Lisää soijakastike. Tarjoa esimerkiksi grillatun kanan ja sopivan kastikkeen kanssa. Tai sitten kiireessä pekonin kanssa. :)



--salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti