Sivut

lauantai 26. tammikuuta 2013

Tulinen ananas chili (paleo)


Tällä kyllä lähtee flunssa ja kaikki muut taudit tippurista peräpukamiin. ;)

Tulinen ananas chili
(6-8 annosta)

800 g jauhelihaa
140 g pekonia
2 tölk tomaattimurskaa
2 tölk ananaspaloja
2 sipulia
2 paprikaa
2 jalopenoa (tai oman maun mukaan, siemenet voi jättää pois)
4 valkosipulia
suolaa
mustapippuria
5 tl chilijauhetta
1,5 tl jauhettua kuminaa
2-3 dl vettä

Pilko paprika, sipuli, jalopeno ja pekoni. Ruskista jauheliha ja pekoni erikseen. Ruskistuksen jälkeen laita jauhelihat + pekonit erilliseen kattilaan. Ruskista myös sipulit ja heitä mukaan paprika, jalopenot ja v.sipuli murskattuna. Hetken ruskistuksen jälkeen laita toiseen kattilaan. Laita kattilaan myös tomaattimurska ja vesi ja mausteet. Siirrä kattila levylle ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia, lisää loppuvaiheessa myös ananakset. Tarkista suola + maku. Tarjoile kukkakaaliriisin kera. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti